top of page
  • Irene van de Wege

Coupleshoot & portretshoot in één!



Dennis verraste zijn vriendin Denise met een portretshoot in Domburg. Dit was een cadeau voor haar verjaardag. Tussendoor heb ik ze echter ook samen op de foto gezet!


De fotoshoot vond plaats tijdens het gouden uur in Domburg. Domburg is nu zo leuk met al die strandhuisjes! Ze hebben zulke leuke pastelkleurtjes! Dit doet het sowieso altijd goed op de foto's.

Het gouden uur is op dit moment van het jaar wel vroeg, en wanneer je niet van vroeg opstaan houdt, is het wellicht wel even een ding. Maar het licht is dan zo mooi! Bijkomend voordeel; er zijn nog niet veel mensen op het strand, dus je voelt je niet bekeken!

Jammer genoeg was het wel erg fris voor de tijd van het jaar, maar ook dat moet je niet van een fotoshoot laten weerhouden.


Denise en Dennis hadden ook twee überschattige hondjes mee! Die gaan natuurlijk ook mee op de foto!

Wil je ook een mooie fotoshoot van jullie samen of alleen? Je krijgt er ook een superleuk mini-harmonicaboekje bij met 12-18 foto's. Superleuk voor in je handtas of op de koelkast, want ze zijn magnetisch! Neem contact met mij op, dan gaan we een mooie serie maken!






Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page